Videótár

Videótár

2022.03.09.
Videótár
Az ELTE GTK R épületének földszintjén megnyílt Videótárban 50 számítógép áll a hallgatók rendelkezésére, amelyeken megtekinthetik az előadásokat és szemináriumokat.

A Videótár hétköznapokon 10:0-től 19:00-ig, szombaton 10:00-től 17:00 tart nyitva, és a Moodle-felületen nem elérhető videók is megtekinthetők, azaz a félév során már elkészült alapszakos előadások és szemináriumok, valamint a mesterszakos szemináriumok videói is.

A videók megtekintéséhez az https://inform.gtk.elte.hu/ felületen, IIG-azonosítóval történő belépést követően a Videótár menüpontban előzetesen időpontot kell foglalni.

A videók hangját mindenki a saját 3,5mm jack végződésű fülhallgatójával hallgathatja meg, amennyiben más végződésű fülhallgatóval rendelkezik, ne feledkezzen meg megfelelő adapterről gondoskodni.

A videómegtekintésre szolgáló összesen 50 számítógép mellett további 20 tanulóhely is igénybevehető, ezekhez külön jelentkezni nem kell. Ezeken a tanulóhelyek azonban a beszélgetés nem engedélyezett, amennyiben beszélgetnének, kérjük, a Q épületi tanulóhelyeket használják.


Korábbi cikkünk a Videótár megnyitásáról
A 2022 őszi félév Videótár-használati szokásairól készült elemzés – interjú végzős hallgatónkkal