Beiratkozás

Beiratkozás

A 2021. évi keresztféléves felvételi eljárásban résztvevők beiratkozása

A személyes beiratkozásra 2021. szeptember 17-én és 18-án kerül sor. Aki a beiratkozáson nem vesz részt, nem folytathatja tanulmányait!

A) Személyes beiratkozást megelőzően elvégzendő feladatok

I. Idősávfoglalás (kötelező):

Az idősávfoglalást 2021. szeptember 4-én 8:00 órától szeptember 15-én 23:55 óráig tudja elvégezni.

Az idősávfoglalás menete:

Az idősávfoglaláshoz látogasson el a https://moodle.elte.hu/ oldalra, majd kattintson az oldal közepén a „Belépés” gombra. Ezt követően válassza ki az oldal közepén a „Belépés Neptun hozzáféréssel” linket, majd adja meg a Neptun azonosítóját és a hozzá tartozó jelszavát, majd kattintson a „Bejelentkezés” gombra.

A Moodle-be történt sikeres belépést követően a kurzuslistából válassza ki a „2021/22/1 GTK_Admin – Adminisztráció” című kurzust, majd a(z) Személyes beiratkozás a 2021. tavaszi félévben felvételt nyert mesterszakos hallgatók részére” részben kattintson a „Idősávfoglalás” gombra. Ezt követően az Önnek megfelelő beiratkozási időpont sorának végén a „BOOK SLOT” gombra kattintva tudja lefoglalni az időpontot

B) Személyes beiratkozás

A 2021. évi keresztféléves felvételi eljárásban eljárásában felvételt nyert hallgatók számára a személyes beiratkozásra az ELTE GTI Tanulmányi Hivatalában (H-1088 Budapest, Rákóczi út 7. Q-épület; bejárat a Trefort-kert felől) kerül sor.

A személyes beiratkozásra szíveskedjék magával hozni a következőket:

 • személyi igazolványát (külföldi állampolgár az útlevelét, tartózkodási engedélyét);
 • lakcím kártyáját;
 • az adókártyáját;
 • társadalombiztosítási azonosító jelet tartalmazó hatósági igazolványát (TAJ-kártyáját);
 • a felvételi eljárás során a felvétel feltételeként benyújtott okiratokat EREDETI és MÁSOLATI pédányokban:
  • Alapképzésre történő beiratkozás esetén:
   • érettségi bizonyítványát és annak másolatát;
   • nyelvvizsga-bizonyítványát és annak másolatát;
  • Mesterképzésre történő beiratkozás esetén:
   • felsőfokú végzettségét igazoló oklevelét és annak másolatát;
   • nyelvvizsga-bizonyítványát és annak másolatát.
FIGYELEM! Ha ezen fenti dokumentumok bármelyike hiányzik, akkor a beiratkozása eredménytelen. Kérjük, segítse munkánkat azzal, hogy figyelmesen ellenőrzi a felsorolt dokumentumainak teljességét.

A beiratkozásra megadott napon és lefoglalt idősávon kívül beiratkozásra nincs lehetőség. Mivel a beiratkozás hiányában érvényét veszti a felvételi határozat, azaz a tanulmányok később sem kezdhetők meg, fontos, hogy a beiratkozáson – akár meghatalmazott útján is – mindenképpen részt vegyen. Ha bármilyen okból nem tud eljönni személyesen a beiratkozásra, bárkit meghatalmazhat ennek elvégzésével, de a szükséges dokumentumokat, valamint a Meghatalmazási űrlapot meghatalmazottjának is hiánytalanul el kell hoznia.

A beiratkozással kapcsolatos kérdéseit kérjük, a th@gtk.elte.hu e-mail címre írt levélben tegye fel.