Sport

Kedves GTK-sok, sportoljatok az ELTE-n!

Kedves GTK-sok, sportoljatok az ELTE-n!
Az ELTE sportegyesületeként 1898-ban alapított BEAC a GTK hallgatóit is várja egészségmegőrző edzéseire, de a versenyszerű sportolásra is teret ad. 21 szakosztály több mint 40 sportága közül választhattok, így biztosan megtaláljátok a kedvenc mozgásformát. Böngésszetek a klub honlapján, és váltsátok meg bérletetek online!

Kétféle módon tudtok sportolni: a BEAC mindenkit vár délutáni edzéseire, foglalkozásaira, az órarendbe felvett testnevelés kurzusok után pedig még kreditet is kaphattok!

SPORTOLJATOK A BEAC-BAN!

A BEAC délutáni edzésein bárki részt vehet, az órákat az ELTE sportösztöndíjas hallgatói, valamint a BEAC szakképzett edzői, oktatói tartják.

A sportág kiválasztásban segítséget nyújt a BEAC honlapja, ahol az edzésidőpontok, helyszínek és tagsági árak is megtalálhatók, a bérlet pedig online is megvásárolható egy rövid regisztrációt követően. 

  • Csapatsportok: cheerleading, futsal, kézilabda, kosárlabda, labdarúgás, röplabda, vízilabda 
  • Küzdősportok: box, brazil jiu-jitsu, goju-ryu karate, kick-box, kung fu, muay thai, 
  • Aerobik: alakformáló, zumba, intervall tréning, kardió alakforma, pilates, preventív gerinctréning, zsírégető torna
  • Erőnléti edzések: funkcionális tréning, saját testsúlyos edzés
  • Táncok: argentin tangó, cheer dance, hastánc, hip-hop, latin tánc, moderntánc
  • Ütős sportok: asztalitenisz, cruling, tollaslabda
  • Egyéb sportok: aerial hammock & silk, aerial hoop, atlétika, ballansz tréning, darts, falmászás, futás, hajózási ismeretek, jóga, kajak-kenu, kerékpár, polefitness, sakk, spinning, SUP, tájfutás, természetjárás, triatlon, úszás, vívás

SPORTOLJATOK KREDITÉRT!

Vegyetek fel kredites sport (választható testnevelés) kurzusokat a többi órához hasonlóan a Neptunon keresztül VTN kóddal! Összesen több mint 40 sportág közül választhattok, a hagyományos sportágak mellett olyan különlegességekkel is várunk, mint a csörgőlabda, a vívás, a hajózási ismeretek vagy akár a paraúszás. A sportági választékról és tudnivalókról további információt a BEAC honlapján találtok.

RENDEZVÉNYEK

Vegyítsétek az évközi sportprogramokon a mozgás örömét egy kis fesztiválhangulattal! Gólyatábori Sportnapok, ELTE Sport7, 5vös5km futóverseny, Kárpát-medencei Egyetemek Kupája, KEK Run futóverseny, Kari és Kollégiumi Sportnapok és még számos sportprogram vár titeket az egész év folyamán.

KÖZÖSSÉG

A sport összehozza az embereket, így ha attól félsz, hogy nehezen találsz hozzád hasonló társakat, nézz be egy edzésre! Számos GTK-s hallgatót találsz meg a BEAC sportolói között, és külön büszkeségünk, hogy minden évben képviseltetik magukat karunk hallgatói a sportösztöndíjasok között. 

Ha már most edzenétek a BEAC hangulatára, kövessétek a fb.com/elte.beac és instagram.com/beac1898/ oldalakat, ahol nyereményjátékokkal, sportos tartalmakkal és életmód tanácsokkal is várnak titeket!


További információ és elérhetőségek:
Cím: 1117 Budapest, Bogdánfy Ödön u.10/B, 1. lépcsőfeljáró, 2. emelet
Telefon: (06-1) 209-0617
E-mail: szervezes@beac.elte.hu

Fotók: ELTE BEAC és Horváth Péter

Sportos cikkeink