Ösztöndíjak

Ösztöndíjak

Ösztöndíjprogram
Képzésed költségeit a féléves önköltségi díjak és az ezt csökkentő ösztöndíjak együttesen határozzák meg. Amennyiben állami ösztöndíjas vagy, nem kell önköltségi díjat fizetned. Amennyiben önköltséges képzésen tanulsz, költségeidet jelentősen csökkentheti az ELTE First Class ösztöndíj.

Állami ösztöndíjas helyek

alapszakok

Legalább 400 pontos felvételi eredménnyel (ösztöndíjas formára jelentkezve) automatikusan jár az állami ösztöndíj. Várakozásaink szerint 2021 szeptemberében 400 pont alatt nem lehet majd bejutni (még önköltséges formában sem) alapszakjainkra, 400 ponttal viszont legalább az egyikre felvételt lehet majd nyerni.

mesterszakok 

Ide az intézményünkben, majd ezen belül az ELTE GTK-n elérhető állami ösztöndíjas helyeink száma szerint kerülhetsz be, ami évről évre változik. 2020-ban az ELTE mesterszakjaira mintegy 800-an jutottak be állami ösztöndíjjal. 

ÖNKÖLTSÉGI DÍJAK

ALAPSZAKOK 

  • Nemzetközi gazdálkodás, gazdálkodási és menedzsment, pénzügy és számvitel, kereskedelem és marketing alapszakok (a 2021-ben beiratkozók számára): 350 ezer Ft/félév.
  • Az angol nyelvű oktatásért nem kell külön fizetni!

MESTERSZAKOK

  • Vezetés és szervezés, pénzügy, számvitel, marketing, nemzetközi gazdaság és gazdálkodás mesterszakok: 400 ezer Ft/félév.
  • MBA (Master of Business Administration) mesterszak: 400 ezer Ft/félév.
E tájékoztató csak a fontosabbnak tartott feltételekre terjed ki, végleges és részletes tájékoztatást az Oktatási Hivatal felvi.hu webes felületén, valamint a gtk.elte.hu honlapon keresztül adunk. Az ELTE a változtatás jogát fenntartja.