Képzéseink

Képzéseink

Képzéseink

KÉZENFEKVŐ VÁLASZTÁS: ELTE GTK

A számodra megfelelő egyetem és szak kiválasztása életed egyik legnagyobb döntése. Ez különösképpen igaz a gazdasági területen, ugyanis a legtöbb hazai egyetem itt indít ugyanis képzéseket, és rengeteg szak közül lehet választani. Gondold végig az alábbi szempontokat! 

AZ EGYETEM PRESZTÍZSE

Az egyetem, ahol diplomát szerzel, egy életen át minősít Téged is – nem mindegy, hogy melyiket választod. Végezzél olyan egyetemen, amelyre mindig büszke lehetsz! A 2019-es adatok szerint az ELTE az ország legkiválóbb, legtöbb hallgatót vonzó és legszélesebb képzési kínálattal rendelkező felsőoktatási intézménye. Számos tekintélyes nemzetközi lista szerint a legjobb magyar egyetem, amely sikerrel tört be a hazai gazdasági képzések élvonalába is. 

AZ OKTATÓK KIVÁLÓSÁGA

Egy egyetemi képzés színvonalát és elismertségét alapvetően meghatározzák az oktatók. Nézd meg, hogy kik tartják az előadásokat és szemináriumokat! Az sem mindegy, hogy az oktatók barátságosak és segítőkészek-e, és a számonkérések követelményei korrektek-e.

A KÉPZÉS SZAKMAI SAJÁTOSSÁGAI

Számos gazdasági területtel csak most fogsz megismerkedni, és érdeklődési köröd is változhat. Fontos, hogy minél több választási és változtatási lehetőséget kínáljon számodra egy egyetem, hiszen nem tudsz újabb és újabb képzéseket elölről kezden. Az jó megoldás, ha az adott kereteken belül tudsz váltani. 

AZ OKTATÁSI KÖRNYEZET

Nem mindegy, hogy milyen környezetben töltöd majd el egyetemi éveid, milyen a kampusz megközelíthetősége, hangulata és szolgáltatásai. Fontos, hogy milyen a hallgatói ügyintézés színvonala, a tantermek felszereltsége, illetve mik a tanulmányokon felüli kulturális és sport lehetőségek. 

AZ EGYETEMI ÉLET SOKSZÍNŰSÉGE

Az egyetemi képzésnek nemcsak professzionálisnak, de színesnek is kell lennie. Fontos, hogy egy egyetem milyen tanuláson kívüli lehetőségeket kínál!