Alapképzés

Alapképzés

Alapképzés

Általános információk

Informatikai szolgáltatások

Az egyetemi élethez szükséges IT szolgáltatások többsége IIG azonosítóval vehető igénybe, ez az azonosító kíséri végig az egyetemista éveket, ezzel lehet számos felületen belépni, beleértve a levelezést, a Teams-et és az ELTE wifit. Részletes tájékoztatást itt talál.

A MAGYAR ELEKTRONIKUS REFERENCIAMŰ SZOLGÁLTATÁS (MERSZ)

A MERSZ adatbázis eléréséhez a https://shibboleth.mersz.org oldalon válassza ki az Eötvös Loránd Tudományegyetemet, majd az átirányítás után lépjen be az intézményi felületen az IIG azonosítójának és a hozzá tartozó jelszavának megadásával.

PANOPTO VIDEÓTÁR

A ELTE GTI Panopto rendszerébe feltöltött videó anyagokat kizárólag Moodle felületen keresztül érheti el. Az ELTE Moodle-be belépve válasszon ki egy előadás típusú kurzust, majd a 'Videótár' feliratra kattintva megnyílik a kiválasztott kurzushoz tartozó videó anyag tartalmazzó tárhely.

Cím Érvényesség Létrehozva Módosítva
Cím Érvényesség Létrehozva Módosítva
Tájékoztató a záróvizsga menetéről és a szakdolgozat prezentációjának formai követelményeiről 2022/23/1 2021.10.28. 2022.02.18.
Kötelezően választható tárgyak listája 2020/21/2-től 2021.01.29. 2021.08.25.

ELTE Hallgatói Követelményrendszer

Az ELTE Hallgatói Követelményrendszer járványügyi készültségre tekintettel elrendelt hibrid oktatásra vonatkozó átmeneti sajátos szabályai (hatályos: 2021. február 4. napjától)