ELTE First Class Ösztöndíj

ELTE First Class Ösztöndíj

ELTE First Class Ösztöndíj

Az ELTE First Class Ösztöndíjban az összes budapesti képzési helyen tanuló hallgatónk részesülhet: eléhető a mesterszakos, illetve valamennyi állami támogatású alapképzésben részt vevő hallgatónknak is.
 

Alapképzések

Mesterképzések

Az ösztöndíj elnyeréséhez felsőfokú angol nyelvismerettel (C1 komplex vagy azzal egyenértékű) kell rendelkezned.

Alapképzési szakokon a tanulmányi eredményeid alapján a hallgatók legjobb egyharmadához kell tartoznod, valamint az első évben legalább 425 pontos felvételi pontszám szükséges. Mesterszakokon a felvételi eredmény nem, csak a tanulmányi eredményed számít: a legjobb egyharmadhoz kell tartoznod.

Az ELTE First Class Ösztöndíj a minden év nyári szünetében megrendezésre kerülő ELTE Business Economics Summer University szakmai programjainak képzési költségét finanszírozza, így az ösztöndíjat akkor ajánljuk neked, ha szeretnél ezen részt venni (itt is igen jelentős összegű támogatásról van szó). A Summer University programjai angol nyelvűek, külföldi egyetemek oktatóinak a részvételével, és külföldi hallgatók számára is nyitottak.

E tájékoztató csak a fontosabbnak tartott feltételekre terjed ki, végleges és részletes tájékoztatást az Oktatási Hivatal felvi.hu webes felületén, valamint a gtk.elte.hu honlapon keresztül adunk. Az ELTE a változtatás jogát fenntartja.