Hallgatói második helyezés az AMBA & BGA versenyén

2024.01.19.
Hallgatói második helyezés az AMBA & BGA versenyén
A végzős Stipendium Hungaricum ösztöndíjas, nemzetközi gazdálkodás szakos Khanh An a BGA „Év Hallgatója Díj” három döntőse egyikeként vett részt az AMBA & BGA Kiválósági Díjátadó és Gálavacsorán, Londonban. Az díjat azok a fiatalok pályázhatják meg, akik kivételes szakmai karrier előtt állnak, és eredményesen képviselik a BGA szervezetéhez tartozó üzleti iskolák közösségét a nagyvilágban. A rangos versenyen Khanh An második helyezést ért el kategóriájában.

A gálavacsorát több mint 200 oktatási intézmény vezetője, a különböző kategóriák döntősei, a bíráló bizottságok tagjai és a média képviselői részvételével 2024. január 19-én tartották az elegáns Park Plaza London Riverbank szállodában. Az elismeréseket tizenegy kategóriában adták át, hallgatókat, diplomásokat és üzleti iskolákat egyaránt díjaztak.

Khanh An kivételes teljesítményének értékét emeli az is, hogy az említett szervezetek komoly elismertséggel rendelkeznek az üzleti világban. Az AMBA (Association of MBAs – az MBA-képzést nyújtó intézmények nemzetközi egyesülete) és a BGA (Business Graduates Association – az üzleti végzettséggel rendelkezők egyesülete) olyan nemzetközileg elismert szervezetek, amelyek gazdasági és üzleti oktatási programokat értékelnek és akkreditálnak, garantálva az intézmények és a képzések magas színvonalát, továbbá a képzésekben résztvevő hallgatók kiválóságát.

A Gazdaságtudományi Kar büszke, hogy a BGA első magyar tagszervezete, és évek óta vezető szerepet játszik a magyar gazdaságtudományi és üzleti oktatás fejlődésében. Khanh An kiemelkedő teljesítménye nemcsak a hallgató személyes fejlődésének és tanulmányi sikerének bizonyítéka, hanem az ELTE GTK történelmének fontos fejezete is.

Az ELTE GTK azért jelölte az Év Hallgatója Díjra Khanh Ant, mert az elmúlt évek során kivételes tanulmányi eredményei mellett minden területen odaadóan képviselte nemzetközi hallgatótársai ügyét, és kulcsszerepet játszott a Nemzetközi Iroda és a külföldi hallgatók közötti kommunikáció fejlesztésében. Khanh Ant megválasztották az ELTE Nemzetközi Hallgatói Nagykövetének, ami újabb bizonytéka annak, hogy mindent megtett és megtesz azért, hogy a különböző hátterű nemzetközi hallgatókat befogadó és támogató környezet várja a Gazdaságtudományi Karon. Az Egyetemi Nemzetközi Hallgatói Bizottság elkötelezett tagjaként segíti a magyar és külföldi diákok közötti kapcsolatok építését és a hallgatói közösség folyamatos erősödését.

Londoni tapasztalataival kapcsolatban Khanh An kiemelte a ceremónia magával ragadó és barátságos légkörét, valamint az alkalom által biztosított széles körű hálózatépítési lehetőségeket. Egyúttal köszönetet mondott az ELTE GTK oktatóinak és munkatársainak, akik őt erre a díjra jelölték, és háláját fejezte ki az ELTE GTK-nak a londoni út megvalósításához nyújtott anyagi támogatásáért is.

A GTK büszke Khanh An eredményére, és további sikereket kíván neki az utolsó félévére, szakmai és személyes életére egyaránt!

További információk a BGA-ról:
https://businessgraduatesassociation.com/
https://gtk.elte.hu/en/content/recognitions-and-accreditations.t.33295