Fedezd fel az Eötvös Természettudományos Tábort!

2024.06.05.
Fedezd fel az Eötvös Természettudományos Tábort!
Az Eötvös Természettudományos Tábor minden évben izgalmas lehetőséget kínál a középiskolás diákoknak, hiszen alapvető célja a természettudományos szakok népszerűsítése, valamint az egyetemi élet bemutatása az érdeklődő tanulók számára. Idén egy új elemmel bővül a tábor palettája: a Gazdaságtudományi szekcióval.

Itt a helyed, ha érdekel akár a marketing vagy a menedzsment világa, ahogy akkor is, ha a számvitel, a pénzügyi matematika, esetleg a gazdaságpolitika tartozik az érdeklődési körödbe. Nem kell félned abban az esetben sem, ha még homályos számodra, mivel is foglalkozik az adott terület, hiszen a tábor során lehetőséged lesz átfogó képet kapni róluk, és rálelni a saját érdeklődési körödre, amely segíthet a jövőbeli pályaválasztásod során.

A táborozók délelőtt előadásokon, majd délután kiscsoportos szakmai programcsomagokon vehetnek részt, amelyek során betekintést nyerhetnek az ELTE-n folyó tudományos életbe. Ezt követik majd a sokszínű közösségi programok, hiszen a tábor nemcsak tanulási lehetőséget kínál, hanem egyben közösségi élményt is nyújt a tanulóknak.

A tábor 2024. július 22-től 28-ig tart. Az első napon még a közösségi programoké lesz a főszerep, a szakmai előadások és látogatások sorozata a második nappal veszi kezdetét. Az esemény alatt a résztvevők teljes ellátásban részesülnek, az ELTE Eötvös József Collegium falain belül. A jelentkezéshez diákok egy általuk választott esszét dolgoznak ki a meghirdetett témák alapján, amelynek leadási határideje: 2024. június 16.

Az Eötvös Természettudományos Tábor egyedülálló lehetőséget jelent azoknak a középiskolás diákoknak, akik szeretnének betekintést nyerni az egyetemi szakmai életbe és szélesíteni ismereteiket a természettudományok terén. Ha érdekel a tudomány, és szeretnél részt venni ezen az izgalmas táboron, jelentkezz itt, és legyél részese ennek a magával ragadó élménynek!

A tábor Facebook-eseménye pedig itt található.