Alap- és mesterszakos nyílt napok, tájékoztatók

2022.10.19.
Alap- és mesterszakos nyílt napok, tájékoztatók
Gazdasági szakon tanulnál tovább? Győződj meg személyesen arról, mit kínál az ország egyik legrangosabb képzőhelye, az ELTE számos területen listavezető gazdaságtudományi kara!

Alapszakos nyílt nap

2023. február 7. kedd
10.00–13.00 között a Q épületben (1088 Budapest, Rákóczi út 7.)

A tervezett program négy fő tartalmi egységből áll. Az első, az általános tájékoztató az ELTE GTK-t mutatja be. A második blokkban a gazdálkodási és menedzsment, a pénzügy és számvitel, a kereskedelem és marketing, valamint a nemzetközi gazdálkodás alapszakok közötti választáshoz kapnak hasznos információkat az érdeklődők, és szó lesz a GTK alapszakos képzéseinek különlegességeiről, többek között például arról, hogy tantárgyanként és ingyenesen választhatod meg, hogy angolul vagy magyarul akarod tanulni őket. A harmadik egység a felvételi pontszámítás rejtelmeivel, a külföldi részképzés lehetőségeivel, és az egyetemi élet oktatáson kívüli főbb elemeivel foglalkozik. Végül a negyedik részben egy rövid kampusztúra keretében bemutatjuk a videótárat és a digitális vizsgaközpontot.

Várunk a nyílt napon!

A részvételről kérésre igazolást állítunk ki.
Részvételi szándék esetén előzetes regisztráció szükséges.

Mesterszakos tájékoztató

2023. február 7. kedd
17.00–18.30 között a Q épületben (1088 Budapest, Rákóczi út 7.)

A tájékoztató az ELTE GTK 2023 szeptemberében induló MBA, vezetés és szervezés, pénzügy, marketing, számvitel, valamint nemzetközi gazdaság és gazdálkodás szakjainak képzési koncepciójáról, oktatási rendszeréről és specialitásairól szólnak, valamint röviden bemutatjuk az egyes szakok szakmai tartalmát is.

Várunk a tájékoztatón!

Részvételi szándék esetén előzetes regisztráció szükséges.