Ismét kitüntették a félév legjobb oktatóit

Nagy Anna Dorottya | 2022.05.27.
Ismét kitüntették a félév legjobb oktatóit
Az ELTE GTK Hallgatói Önkormányzata immáron másodjára hirdette meg a Félév Oktatója Díjat, amely a Kar legkiválóbb oktatóinak munkáját hivatott elismerni, honorálni, illetve motiválni őket szakmai előmenetelükben.

A 2021/22-es tanév I. (őszi) félévének nyertesei a május 26-ai díjátadón ünnepélyes keretek között vehették át kitüntetéseiket. Szívből gratulálunk a díjazottaknak! Idén – az előző félévtől eltérően – mind alap-, mind mesterszakon 5 különböző kategóriában jelölhették a hallgatók kedvenc tanáraikat, és lehetőségük nyílt választásuk szöveges megindoklására is.

Alapszak

Szívós László

Félév legjobb oktatója

„Dr. Szívós László nemcsak hogy nagyon felkészült, látszik rajta, hogy szereti, amit tanít, és ezt legjobb tudása szerint próbálja átadni a hallgatóknak. Óráinak minden egyes percét élvezni lehet, ha pedig valamit nem értünk, esetleg gondunk akadt, biztosak lehetünk benne, hogy rá számíthatunk, mert a tőle telhető legrövidebb időn belül válaszol kérdéseinkre. Ezt bizonyítja az is, amikor a zh-val kapcsolatban kb. 100 üzenetet kapott a hallgatóktól, és mindre egyesével válaszolt. Az egyetem egyik legkiválóbb oktatója, bármikor szívesen beülnék újra az óráira.”
„Dr. Szívós László előadásaira élmény beülni, olyan lelkesedéssel oktat, amellyel kevés tanár. Az angol tudására nem lehet panasz, és egy nehéz tárgyat is úgy el tud magyarázni, hogy az egyszerűnek tűnjön. Mindezek mellett nagyon emberséges és segítőkész. Mi mást kérhetnénk egy tanártól?”

Berki-Süle Margit

Félév legfelkészültebb oktatója

„Dr. Berki-Süle Margit óráin sok videó és esettanulmány volt, ezek segítségével adta le az anyagot. Úgy gondolom mindig sokat készült, a kérdésekre is mindig odaadással válaszolt. A tanárnő mindig a legjobbat nyújtotta az óráin, mindig tökéletesen felkészült volt, bármiről is legyen szó.”

Láng Benedek István

Félév legkreatívabb oktatója

„Szavazatomat azért Dr. Láng Benedek Istvánra adtam le, mert az ő órája volt számomra az, ahol mindig azt éreztem, hogy az óra alatt a tananyagot sikeresen továbbította és megérttette a hallgatósággal, mindezt úgy, hogy a másfél óra alatt végig fent tudta tartani a diákok figyelmét a megfelelő oktatási technikáival.”

Bedzsula Bálint Péter

Félév leginnovatívabb oktatója

„Bedzsula Bálint óráin éreztem azt, hogy próbál lépést tartani a technológiával és innovatívan oktatni. Akár QR-kód-beolvasós, telefonos feladatmegoldásról van szó, vagy éppen mémelemzésekről, az ő óráin megtaláljuk.”

Perecz László István

Félév leghumorosabb percei

„Perecz tanár úr előadásai jókedvűen teltek, mert viccekkel, anekdotákkal párosítva ismertette a tananyagot. A hallgatók is szerették az óráit, mindezt bizonyítja, hogy az előadások telt házasak voltak.”

Mesterszak

Andor György

Félév legjobb oktatója

„Nem gazdasági alapszakról jöttem, mégis sikerült megszerettetnie velem egy viszonylag nehéz tárgyat az ok-okozati összefüggések részletes feltárásával, életszerű példákkal, szakmai felkészültségével, sajátos, enyhén szarkasztikus stílusával. Számonkéréseknél értékeli a megtett erőfeszítést, és nagylelkűen pontoz.”
„Dr. Andor György tanár úr által egy új megvilágításba került a közgazdaságtan. Korábban tanultam, elméleti síkúnak tartottam, de nagyon gyakorlatiasan taníttatta meg velünk. Sok minden, amiről már tanultam, most állt össze teljes egésszé a fejemben.”

Bedzsula Bálint Péter

Félév legfelkészültebb oktatója

„Bedzsula Bálint egy igazi projektmenedzser. Percre pontosan kiszámított időzítéssel, másodpercre kiszámolt, követhető diasorral érkezik az előadásra, és a tananyagot szemmel látható begyakorlottsággal adja elő. A magyarázatok és a példák mind előre átgondoltak, megfelelő helyen, megfelelő ütemben érkeznek. Életemben nem láttam még ilyet. :-)”

Tanács János

Félév legkreatívabb oktatója

„Tanács János up-to-date és közvetlen módon igyekezett megszólítani minket a tantárgyában, az igyekezet és a gondolat az egész mögött nagyon látszott, és ez a szürke órákból egyfajta kimenekülést adott.”

Ormos Mihály

Félév leginnovatívabb oktatója

„Ormos Mihály tanár úr szenvedélyes előadásmódja magával ragadó, szakmai felkészültsége, tapasztalata és lényeglátó gondolkodása egyedülálló. Sok helyen sok tanártól hallgattam már számviteli tárgyakat, de tanár úr előadásai gyakorolták rám a legnagyobb és legpozitívabb hatást. Köszönöm a lehetőséget, hogy egy ilyen nagyszerű oktatót hallgathattam.”

Margitay Tihamér János

Félév leghumorosabb percei

„Dr. Margitay Tihamér által tartott órákról vittem haza és a munkahelyemre magammal a legtöbb tudást. Fantasztikus példákat hoz, jó hangulatúak az órák, nemzetközi összehasonlításban is színvonalas előadás a szakon.”

Díjátadó

Díjátadó

0

/

0

0

/

0